Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς παγκοσμίως. Από τεράστιες αμμουδιές μέχρι τις κορυφές των πιο άγριων βουνών κάθε τόπος της, πίσω από την ομορφιά του κρύβει μια τεράστια ιστορία. Κάθε βήμα στο χώμα είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, ένα πανέμορφο ταξίδι συνθέσεων και αντιθέσεων.

Ο ελληνικός πολιτισμός

Μια χώρα σταυροδρόμι πολιτισμών. Εδώ που ο ευρωπαϊκός πολιτισμός συναντά, αρώματα από τα βάθη της Ασίας και χρώματα από την από την Αφρικανική ζούγκλα. Μια χώρα στην οποία οι τέχνες και οι επιστήμες αναπτύχθηκαν εξίσου. Με τα μνημεία της αρχαίας ελληνικής περιόδου να δεσπόζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, σίγουρα σε όποια περιοχή και αν βρεθείτε θα έχετε κάποιο να επισκεφθείτε. Σίγουρα λοιπόν θα χρειαστείτε έναν οδηγό για να μη χάσετε ούτε ένα!

Η φιλοξενία, των Ελλήνων

Όσο δύσκολα και να έχουν γίνει τα πράγματα για τους Έλληνες λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, παραμένουν ένας από τους πιο φιλόξενους λαούς. Είναι πολύ σύνηθες μάλιστα ξένοι τουρίστες να γοητεύονται τόσο με τη φιλικότητα των Ελλήνων που επιλέγουν την χώρα ξανά και ξανά για τις διακοπές τους.

Το τεράστιο ελληνικό μενού

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το ελληνικό φαγητό. Πέρα από το σουβλάκι και το μουσακά, γεύσεις που είναι πλέον γνωστές σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν χιλιάδες άλλα πεντανόστιμα φαγητά που πρέπει να δοκιμάσετε. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε τις τοπικές λιχουδιές κάθε μιας από τις περιοχές τις οποίες θα επισκεφθείτε.

Το μεσογειακό ταμπεραμέντο

Όταν κάποιος σκέφτεται την Ελλάδα, σίγουρα του έρχονται στο μυαλό του άνθρωποι που μιλούν γρήγορα και δυνατά, που κάνουν χειρονομίες και γελούν μέχρι τελικής πτώσης. Άνθρωποι που γλεντούν με την καρδιά τους, που φλερτάρουν, που παθιάζονται. Άνθρωποι που ζουν αληθινά. Αυτή είναι η μαγεία της Ελλάδας. Οι αληθινοί άνθρωποι, που θα σε αγκαλιάσουν και θα σε κάνουν να αισθανθείς σαν το σπίτι σου.

Γι’ αυτό μη το σκέφτεσαι άλλο.

Διάλεξε την Ελλάδα για της διακοπές σου!